Byggfirmor verksamma i Skärholmen

Annons:
I staden Skärholmen finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Skärholmen eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Skärholmen. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Skärholmen kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Skärholmen

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Skärholmen så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Skärholmen så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Skärholmen passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Bygg VVS El Stockholm AB
Storholmsbackarna 90 B
127 43 SKÄRHOLMEN


Kendrill Karl-Erik Nylander Drill AB
Murmästarv. 21 -23
127 35 Skärholmen


Lalas Hantverkare Supreme
Vita Liljans v. 32
127 34 SKÄRHOLMEN


Nc Bad & Kök Renovering AB
Lindholmsbacken 111
127 49 SKÄRHOLMEN


Rafel Gala
Båtholmsbacken 9
127 42 Skärholmen


Stc Service AB
Ålgrytev. 119
127 31 Skärholmen


T. Laurén Byggare
Laxholmsbacken 48
127 42 Skärholmen

Annons:

Snickare i Skärholmen

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Skärholmen vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Skärholmen.

Bygginfo om Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Du kan hitta mer info om staden Skärholmen här om du vill veta mer än byggrelaterat i Skärholmen.