Byggfirmor verksamma i Skå

Annons:
I staden Skå finns totalt 14 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Skå eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Skå. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Skå kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Skå

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Skå så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Skå så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Skå passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Annaleenas Hem AB
Troxhammar Byv. 30
179 75 SKÅ


Astinger & Chotkowski Service AB
Barnbyn Skå 24
179 75 SKÅ


Djurö Elektriska
Skå Kyrkväg 19
179 75 SKÅ


Golf & Trädgård AB
Kumlav. 52
179 75 SKÅ


Indigo Bygg
Troxhammar Byv. 13
179 75 SKÅ


Kyl & Klimatservice i Tureholm AB
Tureholm
179 75 SKÅ


Lillhaga Bygg
Lillhagav. 3
179 75 SKÅ


MIFAB
Mörbyv. 41
179 75 SKÅ


Mälarö Fastighets AB
Hammarkvarnsv. 5
179 75 SKÅ


Mälarö Produktion AB
Hammarkvarnsv. 5
179 75 SKÅ


Mälaröarnas Brunnsborrning AB
Lillhagav. 6
179 75 SKÅ


SBL Byggnads AB
Hammarkvarnsv. 5
179 75 SKÅ


Stockby Byggteknik, AB
Söderbergav. 16
179 75 SKÅ


Östen Lundman Bygg AB
Tegelmästarens Väg 3
179 75 SKÅ

Annons:

Snickare i Skå

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Skå vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Skå.

Bygginfo om Skå

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Du kan hitta mer info om staden Skå här om du vill veta mer än byggrelaterat i Skå.