Byggfirmor verksamma i Rimbo

Annons:
I staden Rimbo finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Rimbo eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Rimbo. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Rimbo kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Rimbo

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Rimbo så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Rimbo så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Rimbo passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Björksätra Bygg & Plåt KB
Centralv. 7
762 31 Rimbo


Bygg och Badrum Roslagen AB
Solgården 15
762 93 Rimbo


Furulunds Mark & Trädgård AB
Gullbodavägen 24
762 91 Rimbo


Gustavsson, Gunn-Kristin
Rilanda
762 92 RIMBO


MJ Akustikmontage AB
Alv. 2
762 31 Rimbo


NorRim Bygg & Fastighetsprojekt AB
Skogsfruvägen 40
762 61 RIMBO


Norrim Bygg & Fastighetsprojekt AB
Skogsfruvägen 40
762 61 RIMBO


Närtuna Byggservice
Guldgläntan 8223
762 94 RIMBO


Rö Mur & Kakel AB
Rökvarnsvägen 24
762 93 Rimbo


Sehman Racing AB
Rallarev. 11
762 61 RIMBO


Swed Bygg Trading HB
V. Rickeby 37
762 95 Rimbo


Sökare Entreprenad & Byggteam AB
Ekebyv. 121
762 91 Rimbo


TakTeknik
Alv. 6
762 22 Rimbo

Annons:

Snickare i Rimbo

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Rimbo vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Rimbo.

Bygginfo om Rimbo

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Rimbo här om du vill veta mer än byggrelaterat i Rimbo.