Byggfirmor verksamma i Nacka

Annons:
I staden Nacka finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Nacka eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Nacka. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Nacka kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Nacka

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Nacka så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Nacka så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Nacka passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Betongteknik AB
Furuv. 5
131 37 NACKA


Byggsnabben AB
Kvarnholmsv. 52
131 31 NACKA


Rotgruppen Stockholm AB
Smedjeg. 6
131 54 Nacka


TL Bygg AB
08 - 610 19 10


Annons:

Snickare i Nacka

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Nacka vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Nacka.

Bygginfo om Nacka

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Nacka här om du vill veta mer än byggrelaterat i Nacka.