Byggfirmor verksamma i Lidingö

Annons:
I staden Lidingö finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Lidingö eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Lidingö. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Lidingö kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Lidingö

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Lidingö så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Lidingö så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Lidingö passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

AB Tiger Jädervik
Furutorpsv. 8
181 90 LIDINGÖ


Ekejas Bokföring
Holavedsv. 25
181 64 Lidingö


Elefant Flytt & Express AB
S. Kungsv. 70 A
181 32 LIDINGÖ


Lidingö Trädgårdscenter AB
Förrådsv. 11 B
181 41 LIDINGÖ


Lidingö stads tomtaktiebolag
Stockholmsv. 50
181 32 LIDINGÖ


Tåls Bygg AB
Sturev. 31
181 32 LIDINGÖ

Annons:

Snickare i Lidingö

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Lidingö vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Lidingö.

Bygginfo om Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Lidingö här om du vill veta mer än byggrelaterat i Lidingö.