Byggfirmor verksamma i Kungsängen

Annons:
I staden Kungsängen finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kungsängen eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kungsängen. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kungsängen kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kungsängen

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kungsängen så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kungsängen så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kungsängen passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

E.M Trädgård
Klosterv. 11
196 31 KUNGSÄNGEN


Exis Fasad & Puts AB
Polkettstigen 18
196 38 Kungsängen


Funktionsbygg i Kungsängen AB
Kadriljv. 4
196 37 KUNGSÄNGEN


Gustap Bygg AB
Kasmov. 16
196 31 KUNGSÄNGEN


Hantverkspoolen i Uppland AB
Lennartsnäsvägen
KUNGSÄNGEN


Holkko, Yrjö
Geologiv. 7
196 33 KUNGSÄNGEN


Jmc Stuck & Gipsputs
Fajansstigen 30
196 38 Kungsängen


Kabelteknik Ulf Smeby AB
Kraftv. 42
196 37 KUNGSÄNGEN


Micmic HB
Bergv. 14 D
196 31 KUNGSÄNGEN


Nordiska Stenhus Sverige AB
Österv. 81
196 30 Kungsängen


Twb i Kungsängen
Rankhusv. 38 P
196 31 KUNGSÄNGEN


Villaexteriör I Stockholm AB
Högnäsv. 67
196 34 Kungsängen

Annons:

Snickare i Kungsängen

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kungsängen vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kungsängen.

Bygginfo om Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kungsängen här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kungsängen.