Byggfirmor verksamma i Kista

Annons:
I staden Kista finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kista eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kista. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kista kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kista

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kista så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kista så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kista passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

AB Skandwell
Saimag. 7
164 75 KISTA


Box Bygg, AB
Torshamnsg. 30 A
164 40 KISTA


Dj Contractor AB
Elite El Och Bygg
Porkalag. 11
164 76 Kista


Entreprenör Berndt Andersson
Nidarosg. 24
164 34 Kista


Mer-Ka Fastighet Service
Torneåg. 21
164 79 KISTA


Pindur Bmd
Helsingörsg. 21
164 44 KISTA


Pressalit Care AB
Färög. 33
164 51 KISTA


Radio Site Solution Specialist Sweden R4s AB
Torshamnsg. 30 D
164 40 KISTA

Annons:

Snickare i Kista

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kista vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kista.

Bygginfo om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Du kan hitta mer info om staden Kista här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kista.