Byggfirmor verksamma i Järna

Annons:
I staden Järna finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Järna eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Järna. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Järna kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Järna

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Järna så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Järna så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Järna passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Byggfutten Bygg & Plattsättning AB
Storg. 67
153 30 Järna


G & L Global Service AB
Björkv. 7 B
153 36 Järna


Kaistinen Byggtjänst
Solstigen 2
153 95 JÄRNA


Köksträdgården I Järna, AB
Överjärna Lillkärr
153 95 JÄRNA


Löndqvist Schakt&Entrepenad
Snorpv. 33 Asphöjden
153 95 JÄRNA


Racerbygg AB
Rf Industriteknik
070 - 885 07 89Starrbäcken Bygg AB
Starrbäcksv. 11
153 35 JÄRNA


Wigells Mark & Bygg
Sveas v. 26
153 38 Järna


Östergrens Tak O Bygg AB
Fasanv. 10
153 35 JÄRNA

Annons:

Snickare i Järna

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Järna vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Järna.

Bygginfo om Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Järna här om du vill veta mer än byggrelaterat i Järna.