Byggfirmor verksamma i Järfälla

Annons:
I staden Järfälla finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Järfälla eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Järfälla. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Järfälla kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Järfälla

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Järfälla så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Järfälla så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Järfälla passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

ASH Bygg & Badrum AB
Fölv. 30
177 39 Järfälla


Almström & Ogebratt bygger AB
Orionv. 97
175 60 Järfälla


Byggamera
Frihetsv. 28
177 33 Järfälla


Hortlunds Bygg & Teknik AB
Nettov. 1
175 41 JÄRFÄLLA


JMT Järfälla Murteknik AB
Norrskensv. 8
175 67 JÄRFÄLLA


Jannes Byggservice
Tennringen 38
176 74 Järfälla


RR Tak Teknik AB
Spjutv. 5 C
175 61 JÄRFÄLLA


Sverige Stroj AB
Veddestav. 18
175 62 Järfälla


Swenordic Fastighet I Stockholm AB
Snapphanev. 216
177 55 Järfälla


Winge Byggnads AB
Kärrv. 40
177 60 Järfälla

Annons:

Snickare i Järfälla

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Järfälla vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Järfälla.

Bygginfo om Järfälla

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Du kan hitta mer info om staden Järfälla här om du vill veta mer än byggrelaterat i Järfälla.