Byggfirmor verksamma i Farsta

Annons:
I staden Farsta finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Farsta eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Farsta. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Farsta kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Farsta

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Farsta så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Farsta så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Farsta passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

JMW Bygg AB
Fryksdalsbacken 5
123 43 Farsta


Ljusbyggarna AB
08 - 702 07 90MSS Gruppen AB
Bokhållarv. 20
123 54 Farsta


Skorstensgubben AB
070 - 595 29 0908 - 525 069 03


Annons:

Snickare i Farsta

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Farsta vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Farsta.

Bygginfo om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Du kan hitta mer info om staden Farsta här om du vill veta mer än byggrelaterat i Farsta.