Byggfirmor verksamma i Färentuna

Annons:
I staden Färentuna finns totalt 15 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Färentuna eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Färentuna. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Färentuna kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Färentuna

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Färentuna så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Färentuna så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Färentuna passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

AB Frejas Gossar
Kungsbergav. 33
179 97 FÄRENTUNA


Aderni
Karlsbergsv. 17
179 98 Färentuna


Ae Drilling and Construction, AB
Ölstav. 122
179 98 Färentuna


Design Av Land
Ettans v. 28
179 97 FÄRENTUNA


Ericsson & Blomqvist AB
Ilända Bryggväg 21
179 98 Färentuna


Grundproffs Sth HB
Björkviksvägen 78
179 98 Färentuna


LO Wichmanns Trädgård
Rönnebov. 11 B
179 98 Färentuna


Lennart Lindqvist Måleri & Plattsättning
Frälsegårdsv. 6
179 97 FÄRENTUNA


ML Communikation AB
Kvarnv. 20
179 97 FÄRENTUNA


Polis Andrei
Tullhusv. 32
179 97 FÄRENTUNA


Rimantas Simkus
Skogsbacken 6
179 97 FÄRENTUNA


Screwfinder Sweden AB
Skepparns v. 28
179 97 FÄRENTUNA


Snickargården.se
Högbyskärsv. 10
179 98 Färentuna


Sundins Snickeri, J O
Kvarnv. 9
179 97 FÄRENTUNA


Å.B Trading
Skogsbacken 19
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Snickare i Färentuna

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Färentuna vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Färentuna.

Bygginfo om Färentuna

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Du kan hitta mer info om staden Färentuna här om du vill veta mer än byggrelaterat i Färentuna.