Byggfirmor verksamma i Drottningholm

Annons:
I staden Drottningholm finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Drottningholm eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Drottningholm. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Drottningholm kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Drottningholm

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Drottningholm så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Drottningholm så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Drottningholm passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

BFB Consulting AB
Lullehov 3
178 93 DROTTNINGHOLM


Drottningholms Extrarum AB
Stångholmsv. 5
178 93 DROTTNINGHOLM


Hyrvattenskoter i Mälaren & Saltsjön AB
Brostugan Kärsön
178 93 DROTTNINGHOLM


Jan West Byggare AB
Ängsholmen 2
178 93 DROTTNINGHOLM


Lundquist AB, Ove
Skolallén 12
178 93 DROTTNINGHOLM


Orts Bygg
Kungsgården 100
178 93 DROTTNINGHOLM


Pambo AB
Ekeröv. 22
178 93 DROTTNINGHOLM


West Byggare AB, Jan
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM

Annons:

Snickare i Drottningholm

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Drottningholm vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Drottningholm.

Bygginfo om Drottningholm

Drottningholm är en tätort på Lovön i Mälaren som ligger i Ekerö kommun i Stockholms län. Drottningholm har broförbindelse med Nockeby i Stockholm genom Drottningholmsbron och Nockebybron (länsväg 261).

Yta: 147,06 hektar
Invånarantal: 398, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Drottningholm här om du vill veta mer än byggrelaterat i Drottningholm.