Byggfirmor verksamma i Bergshamra

Annons:
I staden Bergshamra finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Bergshamra eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Bergshamra. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Bergshamra kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Bergshamra

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Bergshamra så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Bergshamra så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Bergshamra passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Henningsons Bygg AB
Lilla Vaxtunavägen 6
761 12 BERGSHAMRA


Henningssons Byggservice
Lagboda
761 12 BERGSHAMRA


Kalle Nordlund Bygg & Besiktning AB
Ridv. 14
761 11 Bergshamra


Lillebror Bygg AB
Vettershaga byväg 1
761 12 BERGSHAMRA


M. Källströms Fastighetsservice
Lugnetv. 14
761 11 Bergshamra


M. Ravalds Bygg AB
Bygdegårdsvägen 3
761 11 Bergshamra


Mystax Bygg AB
Virkesvägen 4
761 11 Bergshamra


Nils Schönbergs Bygg & Fastighetsservice
Moraängsvägen 2
761 11 Bergshamra


Nissen-Schultz, Kurt Ronnie Gregor
Bergshamra byväg 6
761 11 Bergshamra


Wema Bygg AB
Virkesvägen 9
761 11 Bergshamra

Annons:

Snickare i Bergshamra

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Bergshamra vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Bergshamra.

Bygginfo om Bergshamra

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Bergshamra här om du vill veta mer än byggrelaterat i Bergshamra.