Byggfirmor verksamma i Bandhagen

Annons:
I staden Bandhagen finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Bandhagen eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Bandhagen. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Bandhagen kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Bandhagen

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Bandhagen så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Bandhagen så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Bandhagen passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Aspuddens Rörservice AB
Skebokvarnsv. 87
124 33 BANDHAGEN


Balcona AB
Harpsundsv. 166
124 59 BANDHAGEN


Bladsjön AB
Mosstenabacken 1
124 32 Bandhagen


Bolanos Bygg Och Städning KB
Askersundsg. 12
124 67 Bandhagen


Fruängens Golv & Betong AB
Harpsundsv. 162
124 59 BANDHAGEN


Nils Thomas Berggren Bygg och Fastighetsservice
Mölnbov. 20
124 32 Bandhagen


Scandiks
Vallhornsg. 26
124 61 Bandhagen


Stanis Bygg & Måleri AB
Sjösabrinken 5
124 55 BANDHAGEN


Stotz Bygg
Lurstigen 4
124 62 BANDHAGEN


Tn Entreprenad
Kvistbrog. 24
124 67 Bandhagen

Annons:

Snickare i Bandhagen

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Bandhagen vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Bandhagen.

Bygginfo om Bandhagen

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Du kan hitta mer info om staden Bandhagen här om du vill veta mer än byggrelaterat i Bandhagen.