Byggfirmor verksamma i Älta

Annons:
I staden Älta finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Älta eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Älta. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Älta kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Älta

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Älta så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Älta så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Älta passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Bygg & Miljö Stockholm AB
Örkroken 1
138 40 älta


Calles Golv & Entreprenad
Lönnv. 3
138 35 älta


Dörrbolaget I Tyresö AB
Örkroken 8
138 40 älta


Elofsson Wood & Concrete AB
Kolarängsv. 7 B
138 33 älta


Falks Bygg AB
Örkroken 13
138 40 älta


Hammersta Fastigheter AB
Örkroken 8
138 40 älta


J H:s Trädgårdsservice AB
Ältav. 107
138 37 älta


Jaroslaw Kuchta
Oxelv. 29
138 31 älta


Kurres Byggnadsfirma
Snöbärsv. 8
138 35 älta


Peter Lax Bygg AB
Björnmossv. 6
138 37 älta


Svenska Ugnslackering AB
Storkällans v. 8
138 40 älta


Wasströms Byggservice
Kolarängsv. 14
138 33 älta


Älta Hantverkstjänst AB
Harstigen 3
138 34 ÄLTA

Annons:

Snickare i Älta

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Älta vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Älta.

Bygginfo om Älta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Älta här om du vill veta mer än byggrelaterat i Älta.