Byggfirmor verksamma i Strängnäs

Annons:
I staden Strängnäs finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Strängnäs eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Strängnäs. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Strängnäs kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Södermanland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Strängnäs

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Strängnäs så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Strängnäs så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Strängnäs passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Södermanland.

3E Bygg AB
Videv. 11
645 33 Strängnäs


Axelsson Ollman Bygg AB
Regementsg. 18
645 33 Strängnäs


Karlsson Bygg I Sörmland AB
Malmby Nygården
645 94 STRÄNGNÄS


Kilenkrysset AB
Kilenv. 3
645 47 STRÄNGNÄS


Peter Marnell Bygg & Fastighetsservice
Fridhemsg. 19
645 40 Strängnäs


Sicoro Bygg och Projektledning AB
Fredsv. 3
645 33 Strängnäs


Snickaren Patrik Johansson
Ekstigen 4
645 40 Strängnäs


Villa Höjden Bygg AB
Malmby Villa Höjden
645 94 STRÄNGNÄS

Annons:

Snickare i Strängnäs

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Strängnäs vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Strängnäs.

Bygginfo om Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Strängnäs här om du vill veta mer än byggrelaterat i Strängnäs.