Byggfirmor verksamma i Katrineholm

Annons:
I staden Katrineholm finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Katrineholm eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Katrineholm. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Katrineholm kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Södermanland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Katrineholm

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Katrineholm så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Katrineholm så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Katrineholm passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Södermanland.

Borrax Betonghåltagning AB
Odlarev. 2
641 39 KATRINEHOLM


Byggbolaget Andersson & Laukkanen HB
Tranv. 13
641 93 KATRINEHOLM


Byggcenter Bygg & Service AB
Odlarev. 2
641 39 KATRINEHOLM


Byggpartner i Katrineholm AB
Djulög. 56
641 31 KATRINEHOLM


Byggteknik AB
Högmossev. 3
641 39 KATRINEHOLM


Nävertorps Byggservice AB
Backa Hage 4
641 37 KATRINEHOLM


Peab
Videv. 7
641 49 Katrineholm


SR Betongdesign AB
Mov. 1
641 49 Katrineholm


Samuelsson Bygg AB
Sörmlandsg. 12
641 36 Katrineholm


Sten och Betongteknik i Katrineholm AB
Torsg. 5 B
641 37 KATRINEHOLM


Toltorp Bygg AB
Videv. 14
641 49 Katrineholm


eXtra AllService
Ljungv. 2
641 39 KATRINEHOLM

Annons:

Snickare i Katrineholm

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Katrineholm vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Katrineholm.

Bygginfo om Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Katrineholm här om du vill veta mer än byggrelaterat i Katrineholm.