Byggfirmor verksamma i Flen

Annons:
I staden Flen finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Flen eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Flen. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Flen kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Södermanland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Flen

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Flen så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Flen så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Flen passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Södermanland.

Byggtjänst A.N.
Flensby Forstorp 1
642 93 FLEN


Carlsson Byggare AB
0157 - 125 30Karikoski, Risto Kalevi
Marsv. 10
642 33 FLEN


Lundborgs Entreprenad AB
Katrineholmsv. 4
642 93 FLEN


Peab
Orrög. 15
642 32 Flen


Sörmlands Brunnsborrning AB
Kungsv. 35
642 34 Flen


T Fjellbakk Byggnads AB
Åkarv. 11
642 91 FLEN


Tomas Mur & Kakel, AB
Kvarnsjöv. 6
642 91 FLEN

Annons:

Snickare i Flen

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Flen vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Flen.

Bygginfo om Flen

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Flen här om du vill veta mer än byggrelaterat i Flen.