Byggfirmor verksamma i Björkvik

Annons:
I staden Björkvik finns totalt 5 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Björkvik eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Björkvik. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Björkvik kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Södermanland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Björkvik

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Björkvik så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Björkvik så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Björkvik passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Södermanland.

Björkviks Marktjänst AB
Tjärsta Mellangård
640 20 Björkvik


Digin
Kvisätter 1
640 20 Björkvik


Hagsjö Fastigheter AB
Vedebyv. 61 A
640 20 Björkvik


Sandkullen Entreprenad AB
Skarpåker
640 20 Björkvik


Vilja & Kraft Björkvik Ekonomisk Förening
Gustavsborg 1
640 20 Björkvik

Annons:

Snickare i Björkvik

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Björkvik vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Björkvik.

Bygginfo om Björkvik

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Björkvik här om du vill veta mer än byggrelaterat i Björkvik.