Byggfirmor verksamma i Stehag

Annons:
I staden Stehag finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Stehag eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Stehag. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Stehag kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Stehag

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Stehag så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Stehag så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Stehag passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Byggmästare Börje Ohlsson & Son
Hassle 1825 A
241 74 Stehag


Grävniklas
Våtseröd 410
241 74 Stehag


Nord, Magnus
Solhemsv. 18
241 75 STEHAG


Nords Bygg & Fastighetsservice
Solhemsv. 18
241 75 STEHAG


Pool & Vattenteknik i Skåne
Hassle 3508
241 74 Stehag


Stehags Fastighets AB
Stehagsgården
Stehag

Annons:

Snickare i Stehag

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Stehag vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Stehag.

Bygginfo om Stehag

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Stehag här om du vill veta mer än byggrelaterat i Stehag.