Byggfirmor verksamma i Örkelljunga

Annons:
I staden Örkelljunga finns totalt 5 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Örkelljunga eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Örkelljunga. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Örkelljunga kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Örkelljunga

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Örkelljunga så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Örkelljunga så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Örkelljunga passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Bentech Ingenjörs AB
Ringåsv. 2
286 35 örkelljunga


M-P Wadenborg Bygg
Harbäckshult 316
286 91 örkelljunga


Ni & Wi Timmer & Tak
Harbäckshult 362
286 91 örkelljunga


Olles A Byggservice i Örkelljunga AB
Hässleholmsv. 60
286 35 örkelljunga


Ulf Anderssons Svets
Industrig. 17 B
286 36 ÖRKELLJUNGA

Annons:

Snickare i Örkelljunga

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Örkelljunga vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Örkelljunga.

Bygginfo om Örkelljunga

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Örkelljunga här om du vill veta mer än byggrelaterat i Örkelljunga.