Byggfirmor verksamma i Lomma

Annons:
I staden Lomma finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Lomma eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Lomma. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Lomma kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Lomma

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Lomma så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Lomma så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Lomma passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Edahls Byggentreprenad AB
Storg. 28
234 31 LOMMA


Garageportcenter Skåne HB
Järng. 29
234 35 LOMMA


Gunnar Åkessons Bygg AB
Blåbärsg. 1
234 43 Lomma


Håbe Fog AB
Kajg. 22 B
234 39 LOMMA


KNB Bygge med kvalité AB
Vinstorpsv. 31
234 37 LOMMA


Lomma Bygg & Montage AB
Trålgränd 4
23439 Lomma


Stefan Friberg Bygg & Fastighetsservice AB
Karstorpsv. 10
234 32 Lomma

Annons:

Snickare i Lomma

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Lomma vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Lomma.

Bygginfo om Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Lomma här om du vill veta mer än byggrelaterat i Lomma.