Byggfirmor verksamma i Ljungbyhed

Annons:
I staden Ljungbyhed finns totalt 15 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Ljungbyhed eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Ljungbyhed. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Ljungbyhed kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Ljungbyhed

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Ljungbyhed så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Ljungbyhed så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Ljungbyhed passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Alex Barrit
Hallontäppan 3
264 53 Ljungbyhed


Einar Dahl Byggnads AB
Storg. 30
264 52 LJUNGBYHED


Er Byggare Stefan
Skolg. 11
264 51 Ljungbyhed


Fritz Andresen
Föreningsg. 20
264 52 LJUNGBYHED


Hj Service
Spången 477
264 53 Ljungbyhed


Johan Jönsson Bygg AB
Högakull 169
264 53 Ljungbyhed


Kronotorps Maskinentreprenad
Kronotorp 1030
264 54 LJUNGBYHED


Königs Bygg & Fastighetsservice AB
Sorröd 440
264 53 Ljungbyhed


Mickes Bygg & Kakel I Ljungbyhed AB
Klosterg. 19
264 51 Ljungbyhed


Mickes Bygg & Kakel i Ljungbyhed
Klosterg. 19
264 51 Ljungbyhed


Procudo Byggnads AB
Bajonettg. 16
264 51 Ljungbyhed


Ruds Måleri
Karbing. 22
264 51 Ljungbyhed


Sten & Murningsarbeten
Broröd 423 A
264 53 Ljungbyhed


Thunegårds Bygg AB
Forestad 4312
264 54 LJUNGBYHED


Tobias Erikssons Byggkonsult
Riseberga 1096
264 54 LJUNGBYHED

Annons:

Snickare i Ljungbyhed

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Ljungbyhed vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Ljungbyhed.

Bygginfo om Ljungbyhed

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Ljungbyhed här om du vill veta mer än byggrelaterat i Ljungbyhed.