Byggfirmor verksamma i Limhamn

Annons:
I staden Limhamn finns totalt 15 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Limhamn eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Limhamn. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Limhamn kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Limhamn

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Limhamn så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Limhamn så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Limhamn passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

ARTT Byggkonsult
Ö. Bernadottesg. 57
216 16 Limhamn


Bellevue Snickeri AB
Odeng. 35
216 14 Limhamn


Bohusvärden Syd AB
Hyllie Kyrkov. 87
216 17 LIMHAMN


Bonjour Bygg AB
040 - 15 27 55Bäringen Syd KB
Ringugnsg. 4
216 16 Limhamn


Dahldéns Plattsättning AB
Högaliden 3
216 18 Limhamn


Filips Bygg & Rivning
076 - 864 92 22Jp Resurs
Ringugnsg. 2
216 16 Limhamn


Malmborg, Percy
Kalkstensvägen 5
216 32 Limhamn


Mikro Master AB
Krossverksg. 7 E
216 16 Limhamn


Paradkompaniet AB
V. Ansgarig. 8
216 12 Limhamn


Sga Stefan Greschner Assistans AB
Ynglingag. 30 B
216 18 Limhamn


Skånska Bygglaget I Malmö AB
Krossverksg. 15 H
216 16 Limhamn


Spettet Byggnads AB
Trendic Nova AB
Caritasg. 23 A
216 18 Limhamn

Annons:

Snickare i Limhamn

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Limhamn vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Limhamn.

Bygginfo om Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Limhamn här om du vill veta mer än byggrelaterat i Limhamn.