Byggfirmor verksamma i Lerberget

Annons:
I staden Lerberget finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Lerberget eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Lerberget. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Lerberget kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Lerberget

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Lerberget så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Lerberget så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Lerberget passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Borefurs Byggservice
Rättarev. 46
263 53 LERBERGET


Byggpierre I Strandbaden
Plöjargränd 157
263 54 Lerberget


Fransson, Benny Stefan Mikael
Sädesv. 59
263 54 Lerberget


Höganäs Bygg & Fastighetsservice
Sädesv. 81
263 54 Lerberget


Lerbergets Elservice
Segelv. 45
263 52 Lerberget


T Prütz Byggnads AB
Tröskv. 35
263 53 LERBERGET


Tor Byggnationer AB
Skördev. 85
263 54 Lerberget

Annons:

Snickare i Lerberget

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Lerberget vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Lerberget.

Bygginfo om Lerberget

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Lerberget här om du vill veta mer än byggrelaterat i Lerberget.