Byggfirmor verksamma i Kivik

Annons:
I staden Kivik finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kivik eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kivik. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kivik kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kivik

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kivik så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kivik så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kivik passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Aa Impex HB
Stubbaröd 120 B
277 35 Kivik


BrockS Byggnadshantverk
Kiviks stora väg 7
277 31 Kivik


Christians Bygg AB
Kyrkobacken 4
277 37 Kivik


Gamla Skåne Antikviteter
Mellby Stora Väg 9
277 35 Kivik


Hansson, Göran
Marias Strädde 5
277 35 Kivik


Kiviks Bygg AB
Nordins Väg 6
277 31 Kivik


Mellby Klockaregård AB
Mellby Backe 10
277 35 Kivik


Nilsson & Nilsson AB
Lejeg. 19
277 32 KIVIK


Trädgårdsfixarna På Österlen HB
Bästekille Sofiero
277 35 Kivik

Annons:

Snickare i Kivik

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kivik vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kivik.

Bygginfo om Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kivik här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kivik.