Byggfirmor verksamma i Kågeröd

Annons:
I staden Kågeröd finns totalt 11 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kågeröd eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kågeröd. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kågeröd kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kågeröd

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kågeröd så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kågeröd så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kågeröd passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Bröderna Lindgrens Mark & Bygg AB
Industrig. 12
268 77 Kågeröd


Byggtjänst Söderåsen AB
Bålby 1965
268 76 KÅGERÖD


Ekeshus Bygg
Hägnaden 1145
268 76 KÅGERÖD


Husgruppen I Skåne AB
Hovv. 1
268 76 KÅGERÖD


Mickes Byggtjänst
Bålby 1965
268 76 KÅGERÖD


Monica Svensson Entreprenad AB
Lärkg. 27
268 77 Kågeröd


Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


No Bi HB
Allarpsvägen 1445
260 23 KÅGERÖD


Skåneblästring AB
Fjärshusg. 28
268 77 Kågeröd


Söderåsens Mur & Kakel AB
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


Thunegårds Bygg
Knutstorp 1135
268 76 KÅGERÖD

Annons:

Snickare i Kågeröd

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kågeröd vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kågeröd.

Bygginfo om Kågeröd

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kågeröd här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kågeröd.