Byggfirmor verksamma i Höör

Annons:
I staden Höör finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Höör eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Höör. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Höör kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Höör

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Höör så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Höör så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Höör passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Aman-Bygg
Sjötorpsv. 5
243 35 HÖÖR


BYGGami AB
Snogeröd 620
243 95 HÖÖR


Galaxi Bygg AB
Sätofta Granstigen 2
243 35 HÖÖR


Gamla Bo Bygg & Snickeri
G. Bo Stehagsv. 104
243 95 HÖÖR


Glimheds Byggservice AB
Svenstorp 110
243 92 Höör


JOTA Bygg AB
Fogdarp TUREHOLM 404
243 96 Höör


Lindgren Bygg Höör AB
Rovelyckan 107
243 91 HÖÖR


Nilsson Johan & Son, Byggnads AB
Maglasätev. 13
243 91 HÖÖR


Nilsson Kjell Bygg
Lodjursstigen 32
243 32 Höör


Stefan Ströms Bygg AB
Hänninge 320
243 91 HÖÖR

Annons:

Snickare i Höör

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Höör vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Höör.

Bygginfo om Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Höör här om du vill veta mer än byggrelaterat i Höör.