Byggfirmor verksamma i Hammenhög

Annons:
I staden Hammenhög finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Hammenhög eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Hammenhög. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Hammenhög kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Hammenhög

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Hammenhög så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Hammenhög så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Hammenhög passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Bygg mer i Sverige AB
Simrishamnsv. 2
276 50 Hammenhög


Olsson, Daniel
Glimminge Kullagården 1
276 56 Hammenhög


So Hus AB
Vallby 1054
276 56 Hammenhög


Österlen Håltagning AB
Vallby 1054
276 56 Hammenhög

Annons:

Snickare i Hammenhög

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Hammenhög vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Hammenhög.

Bygginfo om Hammenhög

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Hammenhög här om du vill veta mer än byggrelaterat i Hammenhög.