Byggfirmor verksamma i Glimåkra

Annons:
I staden Glimåkra finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Glimåkra eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Glimåkra. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Glimåkra kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Glimåkra

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Glimåkra så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Glimåkra så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Glimåkra passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Göinge Vattenteknik Gamlarp AB
Boaltsv. 14 A
280 64 GLIMÅKRA


Kilinge Bygg, AB
Kilinge 2035 B
280 64 GLIMÅKRA


Oscar Brandting Bygg AB
Kilinge 2035 A
280 64 GLIMÅKRA


Ödmo Murtjänst
Östaröd 3035
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Snickare i Glimåkra

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Glimåkra vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Glimåkra.

Bygginfo om Glimåkra

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Glimåkra här om du vill veta mer än byggrelaterat i Glimåkra.