Byggfirmor verksamma i Fleninge

Annons:
I staden Fleninge finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Fleninge eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Fleninge. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Fleninge kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Fleninge

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Fleninge så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Fleninge så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Fleninge passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Fleninge Centrum För Byggnadsvård AB
Fleningevägen 223
254 77 FLENINGE


Hapass Passivhus AB
Västkustvägen 387
254 77 FLENINGE


Vikens Bad och Bygg AB
Djurhagshusvägen 325
254 77 FLENINGE

Annons:

Snickare i Fleninge

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Fleninge vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Fleninge.

Bygginfo om Fleninge

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Fleninge här om du vill veta mer än byggrelaterat i Fleninge.