Byggfirmor verksamma i Eket

Annons:
I staden Eket finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Eket eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Eket. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Eket kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Eket

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Eket så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Eket så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Eket passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Byggnads AB Gösta Bengtsson
Fabriksv. 2
286 95 EKET


Entreprenörfirma Leif Nilsson
Kungsleden 93
286 95 EKET


Städs Draken
Vångav. 14
286 95 EKET

Annons:

Snickare i Eket

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Eket vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Eket.

Bygginfo om Eket

Eket är en tätort i Örkelljunga kommun och kyrkby i Rya socken i Skåne, belägen längs E4 cirka sex kilometer söder om centralorten Örkelljunga. Rya kyrka ligger i Eket. Många i Eket jobbar på Ekets Mekaniska, som är en stor fabrik där.

Yta: 74,52 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Eket här om du vill veta mer än byggrelaterat i Eket.