Byggfirmor verksamma i Billesholm

Annons:
I staden Billesholm finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Billesholm eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Billesholm. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Billesholm kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Billesholm

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Billesholm så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Billesholm så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Billesholm passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Billesholms Bygg AB
Villag. 5
267 74 BILLESHOLM


Borgavads Bygg Snickeri Design
Västervångsv. 8
267 71 Billesholm


Bygg-Håkan I Bjuv AB
Nya v. 1
267 71 Billesholm


Ekhem Byggnation
Böketoftav. 45
267 72 BILLESHOLM


Eriks Blommor
Valter Sjölins v. 6
267 74 BILLESHOLM


Hammare & Såg
Böketoftav. 11
267 72 BILLESHOLM


IVC Vacmek. AB
Skruvg. 7
267 71 Billesholm


J Brovinius
Stenestadsv. 21
267 72 BILLESHOLM


JR-SERVICE
Tunnbyv. 6
267 72 BILLESHOLM


Linus Sjödin Bygg AB
Böketoftav. 45
267 72 BILLESHOLM


SEAB Söderlins Entreprenad AB
Åbrov. 12
267 72 BILLESHOLM


Walls Byggfirma AB
Nya v. 41
267 71 Billesholm

Annons:

Snickare i Billesholm

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Billesholm vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Billesholm.

Bygginfo om Billesholm

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Billesholm här om du vill veta mer än byggrelaterat i Billesholm.