Byggfirmor verksamma i Båstad

Annons:
I staden Båstad finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Båstad eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Båstad. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Båstad kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Skåne.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Båstad

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Båstad så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Båstad så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Båstad passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Skåne.

Anders Hjelm Byggservice AB
Yderhultsv. 12
269 42 BÅSTAD


Eddie Bengtsson Bygg AB
Hallandsv. 21
269 36 Båstad


Fastbygg
Hallandsv. 38
269 36 Båstad


Henrik Jensen Bygg & Montage
Vångav. 30
269 37 BÅSTAD


Hjalmarssons Bygg AB, Berndt
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Kenneths Bygg
Ekorrv. 51
269 39 BÅSTAD


Kenneths Bygg I Båstad, AB
Ekorrv. 51
269 39 BÅSTAD


L H B Service AB
Förbindelsev. 27
269 40 BÅSTAD


Larsson Göran Byggnadsfirma
Hemmeslövsv. 55
269 96 Båstad

Annons:

Snickare i Båstad

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Båstad vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Båstad.

Bygginfo om Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Båstad här om du vill veta mer än byggrelaterat i Båstad.