Byggfirmor verksamma i Kisa

Annons:
I staden Kisa finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kisa eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kisa. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kisa kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Östergötland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kisa

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kisa så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kisa så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kisa passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Östergötland.

Abha AB
Ulrikag. 25
590 36 KISA


Axfors Bygg, AB
Marcus Larssons v. 18
590 38 KISA


Berentsen Bygg AB
V. Eneby Cedersberg
590 39 Kisa


Byggnadsfirma Reinhold Bruzell
Kulla Solglimt
590 39 Kisa


Everts Bygg & Allservice KB
Marcus Larssons v. 20
590 38 KISA


Jarledal & Svensson Byggnads AB
Kalmarv. 1
590 38 KISA


Jens-Åke Bygg AB
Trädgårdslundsv. 6
590 38 KISA


Miljö-, Bygg- och Räddningsnämnd
St. Torget 5
590 37 Kisa


Molls Byggservice
Enebyg. 45
590 38 KISA


Sjösala I Kisa AB
Storg. 57 B
590 36 KISA


Svensson, Kjell
Millingetorp Hasselbacken
590 39 Kisa


T Vidbäcks Entreprenad AB
Valling. 12
590 37 Kisa

Annons:

Snickare i Kisa

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kisa vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kisa.

Bygginfo om Kisa

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kisa här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kisa.