Byggfirmor verksamma i Kimstad

Annons:
I staden Kimstad finns totalt 1 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kimstad eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kimstad. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kimstad kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Östergötland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kimstad

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kimstad så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kimstad så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kimstad passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Östergötland.

Melby Svets & Reparation AB
Melby Gård
610 20 Kimstad

Annons:

Snickare i Kimstad

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kimstad vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kimstad.

Bygginfo om Kimstad

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kimstad här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kimstad.