Byggfirmor verksamma i Sköllersta

Annons:
I staden Sköllersta finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Sköllersta eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Sköllersta. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Sköllersta kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Örebro.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Sköllersta

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Sköllersta så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Sköllersta så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Sköllersta passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Örebro.

58 Grader North Restoration och Bygg AB
Sörby 802
697 94 SKÖLLERSTA


Firma Tobias Modig
Sörby 927
697 94 SKÖLLERSTA


George Stenqvist AB
Ekv. 6
697 74 SKÖLLERSTA


Jansson Bert Roland
Åby Lugnet 419
697 94 SKÖLLERSTA


M. Gillbergs Bygghantverk
Torsta Skogaholm 904
697 94 SKÖLLERSTA


Skrukelund Konsult AB
Skruke Skrukelund 193
697 94 SKÖLLERSTA

Annons:

Snickare i Sköllersta

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Sköllersta vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Sköllersta.

Bygginfo om Sköllersta

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Sköllersta här om du vill veta mer än byggrelaterat i Sköllersta.