Byggfirmor verksamma i Pålsboda

Annons:
I staden Pålsboda finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Pålsboda eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Pålsboda. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Pålsboda kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Örebro.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Pålsboda

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Pålsboda så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Pålsboda så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Pålsboda passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Örebro.

Alvdapa AB
S. Promenaden 34
697 32 Pålsboda


Andersson, Melker Emanuel
Åkerby Perstorp 314
697 91 PÅLSBODA


Börje Molins Byggnadsfirma
Björkv. 29
697 30 Pålsboda


Lindströms Byggservice
Högalidsg. 7
697 32 Pålsboda


Närkes Gräv O Markarbeten
S. Promenaden 30
697 32 Pålsboda


Pålsboda Byggmontage AB
Ilvanbo
697 91 PÅLSBODA


Servallt AB
S. Promenaden 57
697 32 Pålsboda


Svensk Offertservice KB
Skogaholmsv. 50
697 92 Pålsboda


Örne-Hus AB
Åkerby Högsäter 191
697 91 PÅLSBODA


Örnéus Bygg o. Konsult
Åkerby Högsäter 191
697 91 PÅLSBODA

Annons:

Snickare i Pålsboda

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Pålsboda vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Pålsboda.

Bygginfo om Pålsboda

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Pålsboda här om du vill veta mer än byggrelaterat i Pålsboda.