Byggfirmor verksamma i Laxå

Annons:
I staden Laxå finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Laxå eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Laxå. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Laxå kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Örebro.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Laxå

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Laxå så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Laxå så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Laxå passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Örebro.

AB Karl Hedin Bygghandel
Revirvägen
695 30 Laxå


Berlins Bygg AB
Industriv. 7
695 30 Laxå


Bontab AB
Kolarstigen 4
695 32 Laxå


Dick Berlins Bygg AB
Industriv. 7
695 30 Laxå


G L Byggmontage i Örebro AB
Hovertorp Strand 1
695 92 Laxå


Johansson Bygg AB, K-G
Bergshult 450
695 92 Laxå


Laxå Byggtjänst Daniel Persson AB
Vattug. 5
695 30 Laxå


Winds Individual Solutions AB
Smedjeg. 11
695 32 Laxå

Annons:

Snickare i Laxå

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Laxå vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Laxå.

Bygginfo om Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Laxå här om du vill veta mer än byggrelaterat i Laxå.