Byggfirmor verksamma i Kopparberg

Annons:
I staden Kopparberg finns totalt 16 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kopparberg eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kopparberg. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kopparberg kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Örebro.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kopparberg

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kopparberg så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kopparberg så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kopparberg passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Örebro.

Ahléns Bygg AB
Kuskv. 8
714 32 Kopparberg


Borrtjänst i Kloten AB
Lokalv. 7
714 91 KOPPARBERG


K.R Hustomten
Gränseskogen 411
714 91 KOPPARBERG


Kopparbergs Allservice AB
Dalsbrog. 2
714 32 Kopparberg


Kopparbergs Byggservice
Malmv. 40
714 34 Kopparberg


LMB Bygg AB
Lustiggårdsv. 8
714 32 Kopparberg


Lars Och Micael Björn Bygg AB
Lustiggårdsv. 8
714 32 Kopparberg


Ljusnarsbergs Byggtjänst
Roxängen 129
714 93 KOPPARBERG


Löa Bygg, AB
V. Löa Skogalund 333
714 94 Kopparberg


N:Hs Bygg & Alltjänst
S. Finnfall 306
714 91 KOPPARBERG


Ove Hedlunds Bygg- & Fastighetsservice AB
Malmv. 32
714 34 Kopparberg


Rabita AB
Verkstadsv. 20
714 30 Kopparberg


Rällså Byggnadsfirma
Rällså 229
714 94 Kopparberg


Sten Harnesk Byggnadsfirma
Stråtv. 14
714 32 Kopparberg


Svenska Bil O Fastighetsservice HB
Hagv. 25 A
714 92 Kopparberg


VVS Bygg & Pellets i Kopparberg AB
Klotbanev. 27
714 32 Kopparberg

Annons:

Snickare i Kopparberg

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kopparberg vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kopparberg.

Bygginfo om Kopparberg

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kopparberg här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kopparberg.