Byggfirmor verksamma i Vittangi

Annons:
I staden Vittangi finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Vittangi eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Vittangi. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Vittangi kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Vittangi

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Vittangi så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Vittangi så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Vittangi passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Beckers Mark & Betong AB
Vinsav. 8
980 10 Vittangi


Björnströms Bygg AB
Masugnsbyn 5166
980 10 Vittangi


FlorjanS Måleri & Byggtjänst
Bastug. 14
980 10 Vittangi


Lainio Bygg och Mek
Lainio 4130
980 10 Vittangi


RHV Bygg & Måleri AB
Brunnsg. 4
980 10 Vittangi


Solström I Kiruna AB
Centralv. 100
980 10 Vittangi


Tekniska verken i Kiruna AB
Vinsav. 18
980 10 Vittangi


Vittangi Gräv AB
Paloniemiv. 20
980 10 Vittangi

Annons:

Snickare i Vittangi

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Vittangi vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Vittangi.

Bygginfo om Vittangi

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Vittangi här om du vill veta mer än byggrelaterat i Vittangi.