Byggfirmor verksamma i Tärendö

Annons:
I staden Tärendö finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Tärendö eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Tärendö. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Tärendö kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Tärendö

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Tärendö så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Tärendö så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Tärendö passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Tärendö Byggservice
Talinenv. 62
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Byggservice AB
Talinen 62
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Byggservice AB
Talinen 62
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Snickare i Tärendö

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Tärendö vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Tärendö.

Bygginfo om Tärendö

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Tärendö här om du vill veta mer än byggrelaterat i Tärendö.