Byggfirmor verksamma i Rosvik

Annons:
I staden Rosvik finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Rosvik eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Rosvik. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Rosvik kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Rosvik

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Rosvik så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Rosvik så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Rosvik passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Byggkonsult I Norr AB
Pultviksv. 385
945 34 ROSVIK


J. Svensson Service I Norr, AB
Skaraborgsv. 55
945 33 Rosvik


Jeab Construction & Consulting, AB
Flintav. 7
945 34 ROSVIK


Lundqvist Murning & Kakel
Rosåv. 63
945 34 ROSVIK


Nording, Benny Gunnar Sulo
S. Långviksv. 20
945 34 ROSVIK


Thomas Bygg & Plåt AB
Formv. 2
945 33 Rosvik

Annons:

Snickare i Rosvik

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Rosvik vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Rosvik.

Bygginfo om Rosvik

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Rosvik här om du vill veta mer än byggrelaterat i Rosvik.