Byggfirmor verksamma i Piteå

Annons:
I staden Piteå finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Piteå eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Piteå. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Piteå kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Piteå

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Piteå så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Piteå så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Piteå passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

BD Bygg AB
Ampereg. 17
941 47 PITEÅ


Bryggan Piteå Ek. Förening
Noliag. 7
941 31 Piteå


Bygg Evenemang Montage I Piteå AB
Sundsg. 24
941 31 Piteå


NCC Construction
Batterig. 10
941 47 PITEÅ


Norrbottens Bergtjänst AB
Härdarg. 10
941 48 Piteå


Peab
V. Kajv. 4 Idéhuset
941 38 PITEÅ


Öhlunds Borr & Såg AB
Biv. 6
941 38 PITEÅ

Annons:

Snickare i Piteå

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Piteå vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Piteå.

Bygginfo om Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Piteå här om du vill veta mer än byggrelaterat i Piteå.