Byggfirmor verksamma i Pajala

Annons:
I staden Pajala finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Pajala eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Pajala. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Pajala kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Pajala

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Pajala så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Pajala så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Pajala passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Arelax Entreprenad
Aareavaara 67
984 91 Pajala


Björns Alltjänst I Pajala
Sattajärvi 164
984 92 PAJALA


Bne-Nygårds Bygg AB
Sattajärvi 26
984 92 PAJALA


Br Nygårds Entr Byggn.Konsult Hb
Tornedalsv. 9
984 31 Pajala


Digitorum AB
Niva 34 B
984 91 Pajala


Hp Import
N. Kengis 151
984 91 Pajala


Muoniodalens Bygg&Entreprenad
Kitkiöjärvi 73
984 99 Pajala


Niva El AB
Mov. 3
984 32 PAJALA


Pajala Glas AB
Kengisg. 1
984 31 Pajala


S. Lövgren Bygg
Anttis 18
984 91 Pajala


Tgs Bygg I Pajala AB
Sattajärvi 350
984 92 PAJALA


Waaranperä, Ritva Karina
Gränsg. 11
984 32 PAJALA


Ylipääs Bygg AB
Liviöjärvi 88
984 92 PAJALA

Annons:

Snickare i Pajala

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Pajala vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Pajala.

Bygginfo om Pajala

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Pajala här om du vill veta mer än byggrelaterat i Pajala.