Byggfirmor verksamma i Övertorneå

Annons:
I staden Övertorneå finns totalt 16 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Övertorneå eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Övertorneå. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Övertorneå kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Övertorneå

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Övertorneå så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Övertorneå så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Övertorneå passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Byggaren Roland Ylivainio AB
Sockenv. 21
957 31 ÖVERTORNEÅ


Byggpolarna I Juoksengi AB
Sågv. 1
957 32 övertorneå


Euromurning i Övertorneå AB
Kuivakangas 45
957 92 övertorneå


Ht Bygg
Hemv.
957 31 ÖVERTORNEÅ


Junttis Fastigheter Aktiebolag
Matarengiv. 22
957 31 ÖVERTORNEÅ


Koivisto Transport AB
Idrottsv. 23
957 32 övertorneå


Lampinen Bygg & Maskin AB
Rantajärvi 316
957 94 övertorneå


Lapland Power - Tec AB
Ekorundan 7
957 32 övertorneå


Mestersnickerier Huuva
Liehittäjä 28
957 91 ÖVERTORNEÅ


Norrlands Skogstjänst och Naturupplevelser
Sidogränd 3
957 32 övertorneå


Rakennuslike Sieppi Filial
Kronv. 16
957 32 övertorneå


Sackos Bygg & Snickeri
Ekorundan 12
957 32 övertorneå


Sune Buske Music
Syrenv. 7
957 32 övertorneå


Tornedalen park & trädgård
Matarengiv. 33
957 31 ÖVERTORNEÅ


Tornedalens Byggnads AB
Hemv. 15
957 31 ÖVERTORNEÅ


Övertorneå Bygg o Rep AB
Björkv. 23
957 32 övertorneå

Annons:

Snickare i Övertorneå

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Övertorneå vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Övertorneå.

Bygginfo om Övertorneå

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Övertorneå här om du vill veta mer än byggrelaterat i Övertorneå.