Byggfirmor verksamma i Överkalix

Annons:
I staden Överkalix finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Överkalix eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Överkalix. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Överkalix kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Överkalix

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Överkalix så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Överkalix så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Överkalix passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Henrikssons Byggnads AB, Börje
Svartbyv. 198
956 93 ÖVERKALIX


Karbyallt AB
V. Nybyv. 59
956 92 överkalix


Labab, Larssons Allbygg I Överkalix AB
Hällan 13
956 91 ÖVERKALIX


Larssons Byggservice
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Larssons Slöjd och Byggservice
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Luleå Betonghål AB
Hedv. 10
956 32 överkalix


Luleå Väg & Mark Invest, AB
V. Lomträsk 39
956 92 överkalix


Nilsson Bygg KB, Rune
Röduppsholmen 24
956 92 överkalix


Nybergs Byggservice AB, Allan
Grelsbyv. 55
956 31 ÖVERKALIX


Nygran
Storg. 45
956 31 ÖVERKALIX


Sebut AB
Bulandsg. 4
956 31 ÖVERKALIX


T.Is Trä & Bygg AB
Industriv. 8
956 32 överkalix


T.Is Trä o Bygg
Vännäsv. 78
956 92 överkalix

Annons:

Snickare i Överkalix

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Överkalix vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Överkalix.

Bygginfo om Överkalix

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Överkalix här om du vill veta mer än byggrelaterat i Överkalix.