Byggfirmor verksamma i Norrfjärden

Annons:
I staden Norrfjärden finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Norrfjärden eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Norrfjärden. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Norrfjärden kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Norrfjärden

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Norrfjärden så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Norrfjärden så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Norrfjärden passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Fönsterverket I Sverige AB
Sandåsg. 4
945 32 Norrfjärden


Ibik AB
070 - 539 21 02JR Konstruktion
Brog. 15
945 31 NORRFJÄRDEN


La Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN


Mej AB
Sandlav. 13
945 91 NORRFJÄRDEN


Nilsson, Bernt
Midgårdsv. 13
945 32 Norrfjärden


Oliner System Nord AB
Porsnästorget 1
945 31 NORRFJÄRDEN


Snickeri Bygg & Marint i Norr AB
Jönsbyv. 119
945 91 NORRFJÄRDEN

Annons:

Snickare i Norrfjärden

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Norrfjärden vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Norrfjärden.

Bygginfo om Norrfjärden

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Norrfjärden här om du vill veta mer än byggrelaterat i Norrfjärden.