Byggfirmor verksamma i Luleå

Annons:
I staden Luleå finns totalt 14 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Luleå eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Luleå. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Luleå kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Luleå

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Luleå så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Luleå så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Luleå passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Brändöns Byggservice AB
Skogärdsv. 13
975 97 LULEÅ


G L B i Norrbotten AB
Maskinv. 21
972 54 LULEÅ


Glenns Bygg & Inredning AB
Betongv. 7
973 45 Luleå


Jampos Bygg AB
Kvartsstigen 9
977 53 LULEÅ


Klöverträsk Byggteam AB
Klöverträsk Byav. 34
975 91 LULEÅ


Lemminkäinen Sverige AB
Stationsg. 46
972 33 Luleå


Länsbygg i Norrbotten AB
Lulsundsg. 28
972 41 LULEÅ


Nordic Byggteam AB
Dalag. 17
972 42 Luleå


Nåiden Bygg AB
Upplagsv. 7
972 54 LULEÅ


Riksbyggen
Sandviksg. 81
971 06 LULEÅ


Skurholmens Måleri & Bygg
Österg. 3
974 34 LULEÅ


Sveriges Byggindustrier
Storg. 9
972 38 LULEÅ


Tumstocken Bygg i Luleå AB
Seletv. 79
975 94 Luleå


Wallmarks Fastighetsservice & Renoveringar
Sundomsv. 732
975 98 Luleå

Annons:

Snickare i Luleå

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Luleå vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Luleå.

Bygginfo om Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Luleå här om du vill veta mer än byggrelaterat i Luleå.