Byggfirmor verksamma i Kiruna

Annons:
I staden Kiruna finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kiruna eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kiruna. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kiruna kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kiruna

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kiruna så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kiruna så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kiruna passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Alldéns Maskin & Krossmek AB
Wärjas v. 8
981 92 KIRUNA


Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB
Skytteg. 22
981 37 Kiruna


Conscriptor System AB
Vinkelv. 23
981 38 KIRUNA


D Gunnarsson Bygg AB
Porfyrv. 56
981 40 Kiruna


Johanssons Bygg Och Golv, HB
Ställverksv. 28
981 38 KIRUNA


Johanssons Bygg i Kiruna AB
Ställverksv. 28
981 38 KIRUNA


Kalmar Equity AB
Lastv. 51
981 38 KIRUNA


Kiruna Målbygg AB
Industriv. 20 -A
981 38 KIRUNA


Peab
Industriv. 13
981 05 KIRUNA


Stålrox Entreprenad och Bygg AB
Konduktörsg. 14
981 34 KIRUNA


Wettainen Bygg, AB
Magnetitv. 58
981 40 Kiruna


Willards HB
Steinholtzg. 6 B
981 32 KIRUNA


X-Press Work Service AB
Gruvv. 6
981 31 Kiruna

Annons:

Snickare i Kiruna

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kiruna vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kiruna.

Bygginfo om Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kiruna här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kiruna.